Bunny Boo

Bunny Boo fra SmartGames er et spil for de allermindste med fokus på rumopfattelse og fornemmelse af former. Et utrolig flot bud på 3D puslespil i børnehøjde lavet af de lækreste materialer i træ og gode farver.
Bunny Boo består dels af en kanin og en gul, rød samt blå klods i forskellige former. Dertil hører 60 opgavekort i kraftig kvalitet. Her vises kaninen og en eller flere af klodserne i 2D hvorefter barnets opgave er, selv at stille Bunny Boo og klodserne på præcis samme måde. På den måde bliver barnet trænet i visuel opmærksomhed og især opfattelsen af former og rum. De første opgavekort er simple og derfra bygges der på med flere detaljer. Barnet skal kigge grundigt på både kort og sin egen opstilling af Bunny Boo og klodserne. Det er både udfordrende, sjovt og spændende. Leg og læring af den bedste slags.
Bunny Boo kan naturligvis også bruges som almindelig legetøj, hvor man fx taler om farver, former og begreber som inde/udenfor og over/under m.m. Med Bunny Boo er der lagt op til mange gode timers opmærksom leg og udfordring.

Læs mere

Skriv et svar