Alvildas kæmpestore krusedulle-tegne-malebog for piger

Når tiden indimellem kan være lang, er en aktivitetsbog god at have ved hånden. Søde piger og seje prinsesser kan glæde sig over deres helt egen aktivitetsbog forbeholdt tøser! Forlaget ALVILDA byder nemlig på aktivitetsbogen Alvildas kæmpestore krusedulle-tegne-malebog for piger i den populære række af store og gode aktivitetsbøger.

Heri kan pigerne glæde sig til at gå på jagt efter forskellige ting og sager, for siden hen at male bogen motiver i glade farver. Alt kan ske og alting sker næsten også i denne fantastiske male- og kreativitetsbog af Lucy Bowman, Erica Harrison, Emily Beevers, Non Figg og Jessica Taunton.

Pigerne kan glæde sig til masser af motiver fra den klassiske feminine verden, hvor hjerter, fine damer, blomster, heste, dejlige dyr, feer, slotte, parfume, balletdanserinder og testel hører til. I hvert fald efter den stereotype opfattelse, men ikke desto mindre er vil motiver som disse have stor appel til de fleste piger.
Men med denne herlige aktivitetsbog fuld af fortrykte motiver, er der lagt op til ren forkælelse for tegne- og maleglade piger og alle andre glade piger med brug for et roligt pusterum.

De tegnelystne piger bliver hjulpet godt på vej udi det kreative univers, med sjove ideer til hvordan de kan forvandle forskellige figurer, motiver, klatter og former til deres helt eget unikke motiv. Sjovt og anderledes, men super skægt! Ideerne er mange og meget overraskende, men det gør det kun til en herlig oplevelse at bladre løs og frem for alt at male, tegne og splatte løs i Alvildas nyeste aktivitetsbog. På alle måder en bog der giver barnet udfordringer, underholdning, leg og læring på én og samme tid.

En flot og underholdende bog, der kalder på kreativitet og koncentration. Bogen er på 128 sider og måler 33 X 24 cm, så der er god plads på siderne til at være krea!

Køb Alvildas kæmpestore krusedulle-tegne-malebog for piger online

Skriv et svar